Atzīst basketbolista Ciprusa maksātnespēju

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētas tiesa šonedēļ atzinusi par maksātnespējīgu Latvijas basketbolistu Kasparu Ciprusu un sākusi bankrota procedūru.

Par Ciprusa administratoru iecelts Mātiņš Bunkus, kuram kreditori savus prasījumus no šodienas var pieteikt viena mēneša laikā, liecina Maksātnespējas reģistrā veiktais ieraksts.

Bunkus aģentūrai LETA nevarēja pateikt, kādu iemeslu dēļ Cipruss iesniedzis maksātnespējas pieteikumu un kāda ir viņa finanšu situācija, sakot, ka Ciprusam tagad 10 dienu laikā jāsniedz visa finanšu dokumentācija, pēc kuras tad būs iespējams izdarīt secinājumus. Tāpat Bunkus nevarēja pateikt, kāds termiņš noteikts Ciprusa bankrota procesam.

LETA jau ziņoja, ka pērnvasar Cipruss zaudēja tiesvedībā ar Skandināvijas kredītiestādes «Nordea Bank Finland PLC» Latvijas filiāli. Tiesa no viņa piedzina 212 253 latu parādu. Spriedums netika pārsūdzēts. Banka vēlējās piedzīt minēto summu saskaņā ar 2007.gada 9.jūlijā noslēgto aizdevuma līgumu.

Cipruss Latvijas izlases rindās ir piedalījies trijos Eiropas čempionāta finālturnīros 2001., 2005. un 2007.gadā.

Ciprusa pirmā profesionālā komanda bija ASK/«Brocēni/LMT», kurai viņš pievienojās 1998.gadā, bet Latvijā viņš spēlējis arī Gulbenes «Buku», «Skonto», «Ventspils», «Liepājas Lauvu» un Jelgavas «Zemgale» rindās. Cipruss spēlējis arī Itālijas, Slovēnijas, Polijas, Spānijas, Čehijas klubos, kā arī Apvienoto Arābu Emirātu basketbola komandā «Al Ahli». Dažādos Spānijas klubos basketbolists jau spēlēja no 2003. līdz 2006.gadam.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu