Austrijas varasiestādes soda Švarcenegeru par smēķēšanu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Austrijas varasiestādes sodījušas Holivudas aktieri un bijušo Kalifornijas štata gubernatoru Arnoldu Švarcenegeru par smēķēšanu lidostā neatļautā vietā, vēsta vietējā prese.

Švarcenegers pārkāpis smēķēšanas aizliegumu divreiz - Zalcburgas un Grācas lidostās. Abos gadījumos austriešu izcelsmes aktieris smēķējis ārpus šim nolūkam paredzētas zonas. Galu galā viņam tika izrakstītas divas 200 eiro (140 latu) soda kvītis, vēsta prese.

Tiesa, nav zināms, vai Švarcenegers šo soda naudu samaksās, jo ASV un Austrijas starpā nav vienošanās par sadarbību šādos gadījumos.

Pēdējā laikā Švarcenegera vārds aizvien biežāk parādās dzeltenās preses lapaspusēs - maija vidū aktieris publiski atklāja, ka viņam ir ārlaulības bērns no mājkalpotājas, kas strādājusi viņa ģimenes mājā vairāk nekā 20 gadus. Tieši šis fakts kļuva arī par Švarcenegera un viņa sievas Marijas Šraiveres šķiršanās iemeslu. Zēnam, kura vārds netiek atklāts, šobrīd ir jau 13 gadu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu