Dailes teātris turpina akciju «Ciemos pie teātra direktora»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Gunārs Janaitis

Dailes teātris arī šajā sezonā turpina veiksmīgi uzsākto un lielu atsaucību guvušo akciju «Ciemos pie teātra direktora». Teātra direktors Andris Vītols reizi mēnesī īpašā tikšanās reizē gaidīs ciemos divus skatītājus, lai nepiespiestā gaisotnē parunātu par teātri, atbildētu uz skatītājus interesējošiem jautājumiem,  kopīgi noskatītos skatītāju izvēlētu izrādi un paviesotos teātra aizkulisēs.

ciemos@dailesteatris.lv

  • Katru mēnesi tiks izlozēts viens veiksminieks, kurš kopā ar līdznācēju varēs tikties ar teātra direktoru Andri Vītolu.
  • Pieteikumā obligāti jānorāda vārds, uzvārds, telefona numurs, e-pasta adrese, vecums un dzīvesvietas adrese.
  • Pirmos jaunās sezonas pieteikumus, no kuriem tiks izlozēti direktora ciemiņi septembra mēnesim, gaidīsim līdz 31. augustam (pasta zīmogs – 29. augusts).

Dailes teātra direktors Andris Vītols norāda: «Uzņemot ciemiņus pagājušajā sezonā, mani patīkami pārsteidza mūsu skatītāju atšķirīgās un daudzveidīgās intereses. Prieks arī par to, ka ciemiņi ne tikai vēlas uzzināt teātra darba specifikas nianses, bet arī sniedz savus ierosinājumus un piedāvā idejas, no kurām daudzas ņemam vērā savā darbībā, jo Dailes teātra un skatītāju attiecības ir savstarpēji bagātinoša, iedvesmojoša un auglīga saruna.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu