Pasauli šokē stāsti par Kadafi ģimenes nežēlību

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX/REUTERS

Gaidot Muamara Kadafi režīma galu Lībijā, pasaules masu mediji šokē cilvēkus ar stāstiem par diktatora un viņa ģimenes nežēlību.

Piemēram, Kadafi miesassardzes pastāstījušas, ka patiesībā bijušas Kadafi, viņa dēlu un augstākstāvošo virsnieku  seksa verdzenes, taču visšokējošākais ir kādas sievietes stāsts, kas strādājusi Kadafi dēla ģimenē par auklīti.

Kad nemiernieki viņu atrada vienā no lepnajām villām, kas pieder Kadafi ģimenei, uz sievietes auguma nebija vietas, kas nebūtu klāta ar apdegumiem un sitienu pēdām. Kadafi dēla sieva, ja viņu neapmierināja bērnu uzvedība, sasēja auklīti un aplēja ar verdošu ūdeni.

Auklīte pastāstījusi, ka sieviete lējusi viņai uz galvas verdošu ūdeni, bet vēlāk slēpusi viņu, lai neviens neredzētu apdegumus. Kad kāds no apsardzes darbiniekiem viņu aizvedis uz slimnīcu, viņam piedraudēts ar cietumu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu