Visveselīgākie produkti mūsu veikalos

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: CC Licence

Vakariņās tu apēd zivju pīrāga gabaliņu ar divu veidu dārzeņiem, pāris pusītes konservēta persika un gabaliņu tumšās šokolādes. Slikti? Nē, lieliski.

Pētījumi rāda, ka patērētāji bieži tiek maldināti par dažādu produktu īpašajām uzturvērtībām. Tie mainās kā modes.

Izrādās, ka vērtīgākās lietas uzturam atrodamas visparastāko veikalu plauktos.
Ja jūs izvēlaties treknu zivis - lasi, mencu vai skumbriju, zaļos dārzeņus - brokoļus, savojas kāpostus, spinātus, augļus - ābolus, apelsīnus, melones, vīnogas, olīveļļu, tad viss kārtībā, jūs esat izvēlējies lielisku pārtiku. Atcerieties - ignorējiet visus ieteikumus, kas ir jums neskaidri vai nepietiekami, uzticieties pārbaudītām vērtībām un merenībai, raksta The Telegraph.

Ursula Arena - britu Dietalogu asociācijas vadītāja saka, ka veselīgas ēšanas pamatā ir vienkāršas lietas - vairāk augļu, dārzeņu un šķiedrvielu, mazāk piesātināto tauku, cukura un sāls. Nepieciešami arī ar dzelzi bagāti produkti sievietēm pirms menopauzes, un olbaltumvielas ikvienam jebkurā vecumā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu