Atvadoties no Kārļa Skrastiņa, būs jāievēro ierobežojumi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Piektdiena būs diena, kad iespēja pēdējo reizi atvadīties no Kārļa Skrastiņa tiks dota ikvienam, kurš laikā no plkst.10 līdz plkst.14 ieradīsies «Arēnā Rīga», tomēr jāņem vērā, ka būs jāievēro noteiktie ierobežojumi.

Kā portālu «Apollo» informēja «Arēnas Rīga» pārstāvji, ieeja arēnā tiks organizēta no C ieejas puses sākot no plkst.10. līdz plkst.13.45

Stāvlaukums arēnas C pusē būs slēgts. Savukārt B puses stāvlaukums būs paredzēts autobusu novietošanai.

Automašīnu novietošana arēnas tuvumā tiks organizēta uz apkārtējām ielām: Skanstes ielā no Hanzas ielas līdz Zirņu ielai (brauktuves labajā pusē), Grostonas iela abās pusēs no Dikmaņa līdz Zirņu ielai, Grostonas iela labajā pusē no Mālpils ielas līdz Sporta ielai, kā arī pārējās Arēnai pieguļošajās ielās pēc iespējām. Arēnas pārstāvji gan lūdz ievērot Valsts policijas norādījumus un ceļazīmes.

Tiek informēts, ka piektdien no plkst.7. Mālpils iela posmā no Skanstes ielas līdz Grostonas ielai, kā arī Grostonas iela posmā no Dikmaņa ielas līdz Mālpils ielai būs slēgtas. Laika posmā no plkst.14 līdz plkst.15 ir iespējami īslaicīgi satiksmes ierobežojumi Skanstes ielā, Zirņu ielā, kā arī Hospitāļu ielā.

«Arēnas Rīga» pārstāvji atgādina, ka Arēnā nedrīkstēs ienest jebkādu foto vai video tehniku, lielus saiņus un citas publiskos pasākumos aizliegtas mantas.

Arēnas telpās nedrīkstēs izmantot arī mobilos telefonus. Izteikts lūgums tos izslēgt.

Somas var tikt pārbaudītas pie ieejas, brīdina arēnas pārstāvji.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu