«Jak-42» bojāeja: hokejistu joks pārvērtās traģiskā patiesībā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Deviņas dienas pēc traģiskās «Jak-42» bojāejas Jaroslavļā, katastrofas vietā uzstādīts krusts. Pie tā piestiprināta piemiņas plāksne ar 44 bojāgājušo vārdiem, vēsta aģentūra «Interfax».

Tāpat traģēdijas vietā notikuši vairāki pareizticīgo aizlūgumi. Jaroslavļā tiks atklāts arī memoriāls bojāgājušo hokejistu piemiņai.

Šobrīd pie «Arēna 2000» uzstādīts liels plakāts ar visu bojāgājušo fotogrāfijām. Uz plakāta ir uzraksts: «Mūsu komanda. Uz mūžiem...»

Kā raksta Krievijas laikraksts «Moskovskij komsomolec», traģēdijas dienā pirms izlidošanas «Lokomotiv» komanda pilnā sastāvā ieradās uz treniņu savā stadionā. Pie ieejas puišus apstādināja cilvēki formās, kuri sacīja: «Ir rīkojums nevienu nelaist, jo notiek starptautisks forums. Meklējiet citu laukumu.» Kāds spēlētājs atjokojis: «Slikti jūs esat, aiziesim prom un nekad neatgriezīsimies».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu