Sāksies biļešu iepriekšpārdošana uz Dailes teātra izrādēm decembrī

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

22.septembrī sāksies biļešu iepriekšpārdošana uz Dailes teātra izrādēm decembrī, kad gaidāma jauniestudējuma «Pasaka par vērdiņu - 2012» pirmizrāde, kā arī tradicionālie Ziemassvētku koncerti.

21.decembrī Mazajā zālē pirmizrādi piedzīvos «Pasaka par vērdiņu - 2012» - pēc Kārļa Skalbes pasakas motīviem veidotās Evitas Sniedzes lugas iestudējums. Ar to Dailes teātrī sevi pieteiks režisors Pauls Timrots, solot jaunajiem skatītājiem pārsteigumiem un brīnumiem pilnu izrādi, kāda nekad iepriekš par naudu nav bijusi skatāma. Kārlim Skalbem 1912.gadā šķita svarīgi uzrakstīt «Pasaku par vērdiņu» - stāstu par dīvainu eksperimentu, pārbaudot cilvēka sapni ar naudu. Vai tagad - 2012.gada priekšvakarā - cilvēks ir mainījies? Jaunajā iestudējumā spēlēs Intars Rešetins (Ansis), Harijs Spanovskis (Grāmatvedis), Mirdza Martinsone (Māte), Valdis Liepiņš (Velns, pārdevējs) un Sarmīte Rubule (Meitene).

Lielajā zālē no 17.decembra skanēs Ziemassvētku koncerti. Tradicionālajam teātra Ziemassvētku koncertam šoreiz rasts gluži neparasts risinājums - skatītāji varēs vienkopus dzirdēt visu 27 Eiropas Savienības valstu skaistākās Ziemassvētku tautasdziesmas, vienlaikus ielūkojoties arī šo zemju saulgriežu un kristīgajās tradīcijās un izbaudot svētku svinēšanas atmosfēru. Koncertā, kura režisors būs Mihails Gruzdovs, piedalīsies aktieri Vita Vārpiņa, Lilita Ozoliņa, Kristīne Nevarauska, Aija Dzērve, Ērika Eglija, Inita Dzelme, Jānis Paukštello, Ģirts Ķesteris, Artis Robežnieks, Juris Frinbergs, Gints Grāvelis, Aldis Siliņš, kā arī etnomūziķu ansamblis.

22. septembrī Dailes teātra kasē laikā no plkst.11.00 līdz 13.00 un no plkst.16.00 līdz 18.00 varēs satikt Dailes teātra padomdevēju, kurš atbildēs uz skatītājus interesējošiem jautājumiem, sniegs ieteikumus un piedāvās konsultācijas par teātra repertuāru, aktualitātēm un īpašajiem piedāvājumiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu