Masaļskim «sausā» spēle, Dārziņam un Pujacam zaudējumi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

KHL regulārās sezonas spēlēs šodien laukumā izgāja trīs Latvijas izlases hokejisti - Edgars Masaļskis, Lauris Dārziņš un Georgijs Pujacs.

Hantimansijskas «Jugra» ar Masaļski vārtos savā laukumā ar 1:0 pieveica Čehovas «Vitjaz» komandu. Latviešu vārtsargs šajā mačā atvairīja visus 18 pretinieku metienus. Šī Masaļskim bija pirmā uzvara šosezon, jo iepriekšējos divos mačos ar latvieti vārtos «Jugra» piedzīvoja zaudējumus.

Jāpiebilst, ka «Jugra» hokejisti sešās spēlēs guvuši tikai deviņus vārtus un šī bija Hantimansijskas komandas otrā uzvara šajā sezonā.

Dārziņa pārstāvētā Kazaņas «Ak Bars» komanda viesos ar 3:4 atzina Novokuzņeckas «Metallurg» pārākumu, bet latviešu uzbrucējs 14 minūšu laikā izdarīja trīs metienus pa pretinieku vārtiem.

Tikmēr Pujaca Novosibirskas «Sibirj» savā laukumā ar 1:4 zaudēja Ņižņekamskas «Ņeftehimik» hokejistiem, bet Latvijas izlases aizsargs nepilnas 21 minūtes laikā izdarīja vienu metienu un nopelnīja divas soda minūtes.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu