Lindsija Loana nokavē pirmo darba dienu morgā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Holivudas rūpju bērns Lindsija Loana ceturtdien nokavēja pirmo darba dienu morgā, kur viņai saskaņā ar tiesas lēmumu jānostrādā 16 stundas. 

Aktrisei bija jāierodas morgā plkst.8.00 no rīta, taču viņa nokavēja 40 minūtes, pavēstīja Losandželosas apgabala sēru nama pārstāvis Kreigs Hārvijs. Loana aizsūtīta mājās, un piektdien viņai jāierodas plkst.7.00. 

Loanas pārstāvis Stīvs Honigs paskaidrojis, ka viņas kliente nokavēja, jo nezināja, pa kurām durvīm viņai jāiet. Pati aktrise atvainojās tviterī. «Es atvainojos par apjukumu, ko es, iespējams, esmu izraisījusi sēru namā. Tas vairs nenotiks, un es zinu, kur man jāiet,» rakstīja Loena. «Visa šī vakardienas un šodienas stresa un spiediena dēļ es nekad vēl neesmu ar tādu prieku devusies uz terapiju.« 

Kā LETA jau ziņoja, aprīlī par kaklarotas zādzību tiesa piesprieda Loenai 360 stundas sabiedriski derīgā darbu sociālajā centrā «Downtown Women's Center», taču aktrise lēmumu ievēroja tikai daļēji, kavējot darbu un vairākas reizes tur neierodoties, tāpēc centrs viņu atlaida. Tā vietā viņa bez tiesas apstiprinājuma sāka strādāt Amerikas Sarkanajā Krustā. Uzskatot šo rīcību par probācijas noteikumu pārkāpšanu, prokuratūra novirzījusi lietu tiesā, un trešdien Losandželosas Augstākās tiesas tiesnese Stefānija Sotnere atcēla probāciju. Tiesas sēde, kurā tiks nolemts, vai Loana pārkāpusi pārbaudes laika noteikumus, notiks 2.novemrī. Sotnere lēma, ka līdz tam laikam viņai jānostrādā 16 stundas morgā, kur viņai lielākoties jāveic apkopējas pienākumi. 

Agrākā Disneja filmu bērnu aktrise Loana tika uzskatīta par vienu no daudzsološākajām savas paaudzes aktrisēm, tomēr pēdējos gados sabiedrības uzmanību viņa vairāk iemantojusi ar vētrainu uzdzīvi un nedienām ar likumu. Aprīlī viņa pievienojās topošās kinolentes «Gotti: Three Generations» aktieru sastāvam. Plānots, ka filmā viņa atveidos gangstera Džona Goti juniora sievu Kimu. Tomēr, ja tiesa piespriedīs viņai cietumsodu, šī loma varētu iet viņai secen.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu