Kuldam piespēle, Daugaviņam sakāve

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Amerikas hokeja līgas (AHL) aizvadītās nakts spēlēs laukumā devās trīs latviešu hokejisti - Artūrs Kulda, Oskars Bārtulis un Kaspars Daugaviņš.

Kuldas pārstāvētā Sentdžonsas «IceCaps» savā laukumā ar 3:4 papildlaikā piekāpās Bridžportas «Sound Tigers».

Latvijas izlases aizsargs pirmās trešdaļas 11. minūtē asistēja Džeisonam Kingam, kurš izlīdzināja rezultātu (1:1). Kulda šajā mačā izdarīja divus metienus un spēli pabeidza ar pozitīvu lietderības koeficientu +1.  

Bārtuļa Adirondekas «Phantomas» izbraukumā ar 3:0 pārspēja Portlendas «Pirates» hokejistus, bet latviešu aizsargs ar rezultativitāti neizcēlās un maču pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Tikmēr Daugaviņa pārstāvētā Binghemtonas «Senators» komanda viesos cieta sagrāvi ar 0:7 pret Norfolkas «Admirals», bet latviešu uzbrucējs izdarīja vienu metienu un nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu -1.

Citā mačā Ebotsfordas «Heat» savā laukumā ar 2:1 pēcspēles metienu sērijā pieveica Milvoki «Admirals», taču Raitis Ivanāns laukumā vēl nedevās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu