Arī «Saskaņa» sutenerismā apsūdzēto personu saziedoto pārskaitījusi labdarībai

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo/R.Oliņš

Sociāldemokrātiskā partija «Saskaņa» norobežojas no šaubīgas izcelsmes ziedojumiem un no sutenerismā apsūdzēto personu saņemtais ziedojums 550 latu apmērā pārskaitīts smagi slimu bērnu ārstēšanai.

Kā portālu «Apollo» informēja «Saskaņas» valdes priekšsēdētājs Jānis Urbanovičs, pēc svētdien Latvijas Televīzijas raidījumā «De facto» atklātā, ka sutenerismā apsūdzētas personas partijai ziedojušas naudu, partija nolēmusi norobežoties no šaubīgas izcelsmes ziedojumiem.

www.ziedot.lv

www.knab.gov.lv

Raidījums «De facto» svētdien vēstīja, ka vairākas šobrīd sutenerismā apsūdzētas personas ziedojušas naudu divām politiskajām partijām – «Jaunais laiks» (JL) un «Tautas Saskaņas partija», kas ir viena no «Saskaņas centra» (SC) veidotājām.

JL vēl pirms «De facto» sižeta pārraidīšanas ēterā paziņoja, ka ziedoto naudu pārskaitīs no vardarbības cietušo sieviešu rehabilitācijai.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu