Bērziņš: par ministru amata kandidātiem saņemta neglaimojoša informācija

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Toms Kalniņš/VPK

Par ministru amata kandidātiem no atbildīgajām institūcijām saņemta arī neglaimojoša informācija, un premjera amata kandidātam Valdim Dombrovskim (V) kopā ar koalīciju būs jālemj par nākamās valdības sastāvu, šodien kopīgajā preses konferencē ar Dombrovski žurnālistiem sacīja Valsts prezidents Andris Bērziņš.

Bērziņš norādīja, ka nekavējoši ir jāturpina valdības veidošanas process.

Puses nekonkretizēja, par kuriem ministru amatu kandidātiem ir neglaimojoša informācija, jo klasificēta informācija publiski netiek komentēta. Vienlaikus Dombrovskis norādīja, ka runa nav par «Vienotības» izvirzītajiem ministru amatu kandidātiem

Dombrovskis piebilda, ka šodienas laikā varētu būt zināms Ministru kabineta sastāvs un pieejama arī topošās valdības deklarācija.

Šīs dienas laikā Dombrovskis tiksies ar Zatlera reforma partiju un nacionālo apvienību «Visu Latvijai»-«Tēvzemei un Brīvībai»/LNNK.

Pašreizējais valdības sastāvs atbilstoši novilktajām sarkanajām līnijām ir tuvu optimālajam, taču Latvijā būtu iespējams izveidot vēl labāku Ministru kabineta sastāvu, teica Bērziņš.

Dombrovska preses sekretārs Mārtiņš Panke aģentūrai LETA sacīja, ka klātienē ar partiju pārstāvjiem premjers neplāno tikties, bet konsultācijas notikšot telefoniski.

Jau ziņots, ka balsojums par jauno Dombrovska valdību varētu notikt rīt.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu