Lenijs Kravics ved uz Rīgu grandiozu šovu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

11.novembrī «Arēnā Rīga» sava jaunā albuma «Black And White America» koncerttūres laikā uzstāsies rokmūziķis Lenijs Kravics, kura koncertam uz Rīgu nogādās vairāk nekā 32 tonnas skaņas un gaismas aparatūru.

Uz Latviju, gluži tāpat kā citviet Eiropā, Kravica personāls ieradīsies ar pieciem autobusiem, desmit kravas automašīnās līdzi vedot visu nepieciešamo vienam no visu laiku krāšņākajiem šī mākslinieka šoviem.

Skatuves uzbūve un citi sagatavošanas darbi tiks sākti jau dienu pirms koncerta, lai pasākuma dienā pietiktu laika samontēt un noregulēt Kravica atvesto tehnisko ekipējumu. Viņa 55 tehniskajiem darbiniekiem palīdzēs vismaz 60 vietējie speciālisti.

Jau ziņots, ka nākamnedēļ «Arēnā Rīga» ar vienīgo koncertu Latvijā sava jaunākā albuma «Black And White America» popularizēšanas tūrē viesosies amerikāņu rokmūzikas komponists, multiinstrumentālists, producents, aranžētājs un arī aktieris Kravics.

Šī mākslinieka daiļrade ir viena no retajām, ko augsti vērtē gan kritiķi, gan kolēģi, gan miljonos mērāma fanu auditorija. Aptuveni 20 gadu garās karjeras laikā mūziķis izdevis deviņus studijas albumus, kopumā pārdodot vairāk nekā 35 miljonus kopiju un sniedzis tūkstošiem koncertu visā pasaulē.

Kravica jaunākais studijas albums «Black And White America» tapis pēdējo trīs gadu laikā, un tajā iekļautas 16 paša rakstītas un producētas dziesmas, kas tapušas Bahamu salās un Parīzē. Albumu Kravics ieturējis līdzšinējās tradīcijās, apvienojot rokmūziku un fanka elementus, sev raksturīgo ģitārspēli un vokālu. Albums nāks klajā augusta otrajā pusē.

Kravics ir vienīgais, kas ieguvis «Grammy» balvu četrus gadus pēc kārtas un kopumā nominēts šim apbalvojumam septiņas reizes. Viņa balvu sarakstā ir «American Music Award», «MTV Video Music Award», «Radio Music Award», «BRIT Award», «Blockbuster Entertainment Award» un virkne citu atzinību.

Mūziķis ir Madonnas hita «Justify My Love», franču dziedātājas un Džonija Depa kundzes Venesas Paradī albuma «Vanessa Paradis» un grupas «Aerosmith» dziesmas «Line Up» līdzautors un producents.

Kravics piedalījies arī Mika Džegera divu soloalbumu tapšanā. 

Kravica izpildītās kompozīcijas kā tituldziesmas dzirdamas tādās filmās kā «Bad Boys II» un «Austin Powers: The Spy Who Shagged Me».

  • Biļetes iepriekšpārdošanā uz Rīgā gaidāmo koncertu var iegādāties «Biļešu servisa» tirdzniecības vietās un internetā «bilesuserviss.lv».
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu