Lindsija Loana tomēr <i>pārdevusies</i> žurnālam «Playboy»

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums.

Lindsijas Loanas pārstāvis apstiprinājis, ka Holivudas aktrise pozējusi kaila vīriešu žurnālam «Playboy», kur parādīsies gan viņas fotogrāfijas, gan intervija, vēsta slavenību žurnāls «People». Informāciju oficiāli apstiprinājuši gan žurnāla, gan aktrises pārstāvji. Loana parādīsies janvāra/februāra numurā.   

Baumas, ka Loana pozējusi žurnālam «Playboy», parādījās vēl oktobra beigās. «Playboy» pierunāt Loanu uz fotosesiju vēlējies jau sen, bet līdz šim minētās summas nav Lindsiju ieinteresējušas. Šobrīd, kad Loana staigājot pa tiesām nevar veltīt laiku kino karjerai, viņai papildus ienākumi esot ļoti noderīgi. Vietne «TMZ.com» ziņo, ka aktrise par fotosesiju saņēmusi gandrīz miljonu ASV dolāru (511 000 latu).  

«Attēli ir absolūti fantastiski un ļoti gaumīgi,» pavēstīja Loenas pār stāvis. «Un tās papildinās intervija, kas ļaus lasītājiem ieraudzīt Lindsiju pavisam citā gaismā.«  

Žurnāla dibinātājs Hjū Hefners atklājis, ka Loanas fotogrāfiju sērija ir «nodeva, ko iedvesmojuši Toma Kellija uzņemtie Merilinas Monro kailfoto».  

Lindsija seksīgās fotosesijās «roku jau iemēģinājusi». Pedāvājam apskatīt žurnālu «Muse» un «GQ» provokatīvo fotosesiju aizkulises:

«GQ» fotosesija:



KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu