Jēkabsonei-Žogotai 17 punkti, UGMK kļūst par līderēm

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Krievijas čempionāta mačā svētdien 17 punktus guva latviešu basketboliste Anete Jēkabsone-Žogota, palīdzot valsts čempionvienībai Jekaterinburgas UGMK izbraukumā ar 69:56 (17:14, 21:13, 11:11, 20:18) pieveikt Kurskas «Dinamo» komandu.

Jēkabsone-Žogota šoreiz laukumā pavadīja 32 minūtes, kuru laikā grozā raidīja trīs no pieciem divpunktu metieniem, trīs no septiņiem tālmetieniem un abus soda metienus. Vēl latviete izdarīja trīs rezultatīvas piespēles, pārtvēra četras bumbas, izcīnīja trīs atlēkušās bumbas, pieļāva divas kļūdas un nopelnīja divas piezīmes.

Rezultatīvāk par latvieti UGMK komandā nospēlēja vienīgi Kendisa Pārkere, kuras rēķinā bija 18 punkti, bet zaudētājām ar 17 punktiem izcēlās lietuviete Aušra Bimbaite.

Šī UGMK komandai bija sestā uzvara sešās aizvadītajās Krievijas čempionāta spēlēs, kas tai kopvērtējumā šobrīd dod pirmo vietu. Tāda pat uzvaru un zaudējumu attiecība ir arī Vidnojes «Sparta&K» komandai, bet Kurskas «Dinamo» ar sešiem panākumiem septiņos mačos ieņem trešo pozīciju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu