Kambalas 16 punkti neglābj «Turk Telekom» no zaudējuma

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Eiropas Izaicinājuma kausa pamatturnīra priekšpēdējās spēļu kārtas mačā otrdien 16 punktus guva Kaspars Kambala, tomēr viņa pārstāvētā Turcijas komanda Ankaras «Turk Telekom» piedzīvoja zaudējumu.

G apakšgrupas mačā «Turk Telekom» savā laukumā ar 81:94 (16:24, 25:21, 17:25, 23:24) zaudēja Vācijas komandai Bonnas «Telekom Baskets».

Šajā mačā Kambala spēlēja tikai 20 minūtes, tomēr tas neliedza kļūt par savas komandas otro rezultatīvāko spēlētāju. Latvietis realizēja piecus no astoņiem divpunktu metieniem un sešus no septiņiem soda metieniem, kā arī izcīnīja trīs atlēkušās bumbas, pieļāva piecas kļūdas, izprovocēja piecus noteikumu pārkāpumus un nopelnīja četras piezīmes.

Vēl vienā šīs apakšgrupas spēlē cita Turcijas komanda Karšijakas «Pinar» ar 79:70 (16:20, 22:16, 25:16, 16:18) izbraukumā pieveica Baltkrievijas klubu «Minsk-2006».

Pirms pēdējās kārtas situācija kopvērtējumā saglabājas saspringta - «Pinar» un «Minsk-2006» ir pa trim panākumiem, bet «Turk Telekom» un «Telekom Baskets» izcīnījušas pa divām uzvarām. Pēdējā mačā «Turk Telekom» savā laukumā spēkosies ar Minskas klubu, kuru pirmajā aplī viesos sagrāva ar 19 punktu pārsvaru.

H apakšgrupā otrdien astoņus punktus guva Pāvels Veselovs, bet viņa pārstāvētā Kipras komanda Nikozijas «Keravnos» ar 67:70 (20:16, 20:20, 10:16, 17:18) savā laukumā zaudēja Francijas komandai Po «Elan Bearnais».

Veselovs spēlēja 28 minūtes, realizējot četrus no pieciem divpunktu metieniem, bet grozam garām raidot divus soda metienus, kā arī izcīnīja trīs atlēkušās bumbas un izprovocēja divus noteikumu pārkāpumus.

«Keravnos» liktenis izšķirsies pēdējā kārtā, kad tai obligāti būs jāuzvar Ungārijas klubs Solnokas «Olaj».

Pašlaik kopvērtējuma līderpozīcijā ar četrām uzvarām četrās spēlēs ir Vācijas komanda «Artland Dragons», pa divām uzvarām ir «Olaj», kas aizvadījusi četras spēles, un «Keravnos» rēķinā, bet Elan Bearnais» šajā kārtā tika pie pirmā panākuma.

Tikmēr A apakšgrupas piektās kārtas mačā Edgars Jeromanovs guva četrus punktus, bet viņa pārstāvētā Zviedrijas komanda Norčēpingas «Dolphins» ar 78:108 (14:30, 20:24, 16:22, 28:32) izbraukumā kapitulēja Slovākijas komandai Nitras «Bemaco».

Latvietis laukumā pabija 14 minūtes, realizējot vienu no trim divpunktu metieniem un abus soda metienus, ka arī izcīnīja trīs atlēkušās bumbas, pieļāva trīs kļūdas, pārtvēra trīs bumbas, izprovocēja trīs piezīmes un pats nopelnīja trīs noteikumu pārkāpumus.

Apakšgrupas kopvērtējumā tagad Vācijas komandai Oldenburgas «Ewe Baskets» ir četras uzvaras četrās cīņās, Spānijas komandas «Fuenlabrada» kontā ir trīs panākumi četros mačos, «Bemaco» izcīnījusi divas uzvaras, bet «Dolphins» basketbolistu kontā ir viens panākums piecos mačos un viņiem vairs nav cerību kvalificēties nākamajam posmam.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu