Arī Vilkoits traumas dēļ nespēlēs Špenglera kausā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R. Oliņš/«Apollo»

Rīgas «Dinamo» komandai Špenglera kausa izcīņā Šveicē palīdzēt nevarēs arī gados jaunais centra uzbrucējs Raimonds Vilkoits, vēsta [s:40243].

Uz Špenglera kausa turnīru «Dinamo» sastāvā ir devušies 24 hokejisti (divi vārtsargi, astoņi aizsargi un 14 uzbrucēji). Pēdējā mačā «Liepājas metalurga" rindās pleca savainojumu guva Vilkoits, kurš šī iemesla dēļ nedevās uz Šveici.

Šīs dienas mačam pret Klotnes «Flyers» (plkst. 16.00) treneri pieteiks septiņus aizsargus un 13 uzbrucējus. No atbraukušajiem malā paliks aizsargs Jānis Andersons un uzbrucējs Miks Indrašis, bet vārtus sargās Kriss Holts.

Atgādinām, ka Jānis Sprukts un Aleksandrs Ņiživijs mājās palikuši augšstilba muskuļa savainojuma dēļ. Abi hokejisti varētu atgriezties laukumā jau 2012. gada pirmajās KHL spēlēs «Arēnā Rīga» pret Maskavas «Spartak», Sanktpēterburgas SKA un Maskavas «Dinamo».

Tā kā «Dinamo» šķīrās no somu uzbrucēja Villes Nieminena, uz Šveici devās HK «Rīga» jaunais uzbrucējs Māris Bičevskis, kā arī fārmkluba «Liepājas metalurgs» uzbrucējs Indrašis. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu