Traģiskās avārijas vietā ir grūti izbraucams pagrieziens

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Vietā, kur Jaungada naktī notika traģiskā autoavārija un bojā gāja septiņi jaunieši, ir grūti izbraucams pagrieziens, aģentūrai LETA pastāstīja Krāslavas novada priekšsēdētājs Gunārs Upenieks.

Viņš teica, ka šajā vietā ir nopietns pagrieziens, par kuru visi vietējie zina. «Tā ir tāda vieta, kas nav īpaši pateicīga,» piebilda Upenieks. Viņaprāt, pagrieziens ir uzmanīgi jāizbrauc jebkurā gadalaikā.

Viņš arī atminējās, ka šajā vietā notikuši dažādi gadījumi, taču neviens nav bijis ar tik traģiskām sekām.

Bojāgājušie jaunieši bijuši vietējie - no Krāslavas novada.

Vaicāts par laika apstākļiem pagājušajā naktī, Krāslavas novada priekšsēdētājs stāstīja, ka esot bijis sniegs un vakarā sācis piesalt.

Autoceļš, kurā notika negadījums, ir grants ceļš. Saskaņā ar VAS «Latvijas Valsts ceļi» informāciju tas ir vietējas nozīmes ceļš. Šiem ceļiem ir zemāka ziemas uzturēšanas klase.

Satiksmes informācijas centrā aģentūru LETA informēja, ka aizvadītajā naktī apledojums un sniegs vairāk fiksēts Vidzemē, vietām sniegs bijis arī Latgalē. Centrā nevarēja sniegt informāciju par konkrētā ceļa stāvokli.

Kā ziņots, nelaime notikusi ap plkst.3.30 Krāslavas novadā Izvaltas pagastā. Automašīna «Mazda 626», kurā brauca septiņi cilvēki, nobraukusi no ceļa, iegāzusies Rudnas upē un noslīkusi. Viens no jauniešiem atradies automašīnas bagāžas nodalījumā. Visi braucēji gājuši bojā.

Bojāgājušie jaunieši bijuši 16-19 gadus veci, liecina Valsts policijas sniegtā informācija. Avārijā gājis bojā viens 1992.gadā dzimis puisis, divi 1993.gadā dzimuši puiši, viena 1994.gadā dzimusi meitene, viens 1995.gadā dzimis puisis un divas tāda paša vecuma meitenes.

Valsts policijas preses pārstāve Sintija Virse aģentūrai LETA teica, ka, iespējams, negadījums noticis slidena ceļa dēļ, taču tas patlaban ir tikai pieņēmums.

Pēc sākotnējās informācijas, jaunieši braukuši no Jaungada balles. Pagaidām nav zināms, vai jaunieši bija alkohola reibumā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu