Krāslavas novadā izsludinās sēru dienu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX/AP

Saistībā ar Jaungada naktī Krāslavas novadā notikušo autoavāriju, kurā gāja bojā septiņi jaunieši vecumā no 16 līdz 19 gadiem, novadā tiks izsludināta sēru diena, šodien nolemts pašvaldībā.

Kā aģentūrai LETA pastāstīja pašvaldības pārstāve Inga Kavinska, sēru diena būs tajā pašā dienā, kad notiks pirmās bēres. Pašlaik vēl pirmo bēru datums nav zināms. Šajā dienā baznīcā notiks arī aizlūgums.

Pašvaldība bojā gājušo ģimenēm piešķirs arī pabalstus. Pašlaik tiek apzināti vecāki un domāts par piešķiramā pabalsta lielumu, kas katram varētu atšķirties atkarībā no vajadzībām. Nepieciešamības gadījumā ģimenēm tiks nodrošināta arī psihologa palīdzība.

Kā apliecināja Kavinska, pašvaldības speciālisti bojāgājušo ģimenēm iespēju robežās sniegs arī citu nepieciešamo palīdzību.

LETA jau ziņoja, ka Jaungada naktī Krāslavas novadā autoavārijā gāja bojā septiņi jaunieši vecumā no 16 līdz 19 gadiem. Automašīna «Mazda 626», kurā brauca septiņi cilvēki, līkumā noskrēja no ceļa un iegāzās Rudnas upē. Visi braucēji zaudēja dzīvību. Viens no jauniešiem atradies automašīnas bagāžas nodalījumā.

Avarējušajai automašīnai bijušas vasaras riepas sliktā stāvoklī. Tāpat tai nav bijusi izieta arī tehniskā apskate.

Nevienam no traģiskajā avārijā Krāslavas novadā bojāgājušajiem jauniešiem nebija autovadītāja apliecības, šorīt intervijā LNT rīta raidījumā «900 sekundes» teica Valsts policijas priekšnieks Ints Ķuzis.

Avārijā gājis bojā viens 1992.gadā dzimis puisis, divi 1993.gadā dzimuši puiši, viena 1994.gadā dzimusi meitene, viens 1995.gadā dzimis puisis un divas tāda paša vecuma meitenes.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu