Krāslavas traģēdija turpinās: tuvinieki smagi pārdzīvo, viens radinieks miris

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Krāslavas novada domes priekšsēdētājs Gunārs Upenieks atklājis, ka Jaungada nakts traģēdija, kad autoavārijā gāja bojā septiņi jaunieši, turpina smagi ietekmēt nelaimē bojāgājušo tuviniekus.

Upenieks laikrakstam «Neatkarīgā» norāda: ziņa, ka vienai no Krāslavā bojāgājušo vecmāmiņām, iespējams, būs citu bojāgājušo ģimenēm jāmaksā 10 000 latu kompensācija, smagi ietekmē cietušo ģimenes – vairāki vecāki jau nogādāti slimnīcā, un viens radinieks miris.

Krāslavas novada domes priekšsēdētājs nav informēts, ka kāda no ģimenēm grasītos piedzīt bēru izdevumu kompensāciju, un baidās no sekām, kad par šo faktu uzzinās pati vecmāmiņa.

Nelaime Krāslavā turpinās, jo pēc šiem septiņiem cilvēkiem nomirusi viena no bojāgājušo vecmāmiņām un divi no vecākiem ievietoti psihiatriskajā slimnīcā. Viens no vecākiem ievietots psihoneiroloģiskajā slimnīcā pēc korespondenta apciemojuma, pavēstīja viņš.

«Saprotu, ka jautājumi ne vienmēr ir korekti, bet ir jāpadomā par rezultātu. Krāslavā visi pārdzīvo kopā un nedomā par naudas kompensācijām,» saka Upenieks.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu