Foto: Madonna londoniešiem izrāda savas filmas «W.E.» uzlaboto versiju

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Trešdien Londonā pēc ilgstoša atkārtotās montāžas procesa savu pirmizrādi piedzīvoja amerikāņu popmūzikas karalienes Madonnas režisētā filma «W.E.».

Svinīgo pasākumu apmeklēja arī pati mūziķe, kas par godu pirmizrādei bija tērpusies melnā «Jean Paul Gaultier» kleitā un «Dolce & Gabbana» apmetnī.

Filma savu pasaules pirmizrādi piedzīvoja Venēcijas festivālā, taču, tā kā kinolente par Lielbritānijas karaļa Edvarda VIII sievu Volisu Simpsoni - šķirtu amerikānieti, kuras dēļ monarhs atteicās no sava troņa - saņēma iznīcinošas atsauksmes, filmas veidotāji nolēma no jauna montēt uzņemto materiālu.

Pēc britu laikraksta «The Times» kritiķu domām, filmas sākotnējā versija drīzāk atgādināja ekskluzīvas kosmētikas reklāmu, tikmēr laikraksta «The Guardian» autors Ksans Brūkss nodēvēja kinolenti par «fatāli nemākulīgu». «Lai kādus noziegumus būtu pastrādājusi Volisa Simpsone - apprecējusi karali, izraisījusi konstitucionālo krīzi, biedrojusies ar nacistiem -, šaubos, ka viņa ir pelnījusi tādu apiešanos, kādu mēs redzam [filmā] «W.E», Madonnas pārsteidzošajā centienā uzņemt «20.gadsimta dižāko karalisko mīlas stāstu»,» rakstīja Brūkss.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu