Bārtulis aizvada pirmo maču kopš novembra beigām

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Pirmo spēli kopš pagājušā gada novembra pašām beigām Amerikas hokeja līgas (AHL) regulārajā čempionātā aizvadījis latviešu aizsargs Oskars Bārtulis, bet viņa pārstāvētā Adirondekas «Phantoms» ar 3:2 (0:1, 3:0, 0:1) savā laukumā uzvarēja Olbanī «Devils» komandu.

Bārtulis mača gaitā veica trīs metienus pa pretinieku vārtiem, spēli pabeidzot ar neitrālu lietderības koeficientu.

Atgādinām, ka Bārtulim pagājušajā gada decembrī tika veikta plaukstas locītavas operācija. AHL čempionātā aizsargs šosezon aizvadījis 20 spēles, kurās guvis vienus vārtus, veicis astoņas rezultatīvas piespēles un iekrājis pozitīvu lietderības koeficientu +4.

Citā spēlē uzvaru svinēja arī latviešu aizsarga Artūra Kuldas pārstāvētā Sentdžonsas «IceCaps» komanda, kas izbraukumā ar 2:1 (1:0, 0:0, 0:1, 1:0) pagarinājumā pārspēja Konektikutas «Whale». Kulda mača gaitā izpelnījās piecu minūšu noraidījumu par kautiņu, veica divus nesekmīgus metienus un iekrāja neitrālu lietderības koeficientu.

Tikmēr uzbrucēja Raita Ivanāna pārstāvētā Ebotsfordas «Heat» komanda ar 0:5 (0:1, 0:2, 0:2) savā laukumā zaudēja Šārlotas «Checkers», bet Ivanāns izlaida trešo maču pēc kārtas.

Kā ziņots, Ivanāns šosezon laukumā dodas fragmentāri, jo «Heat» komandai bieži ir pārsniegts veterānu limits. Kopumā šosezon Ivanāns piedalījies 16 «Heat» komandas spēlēs, kurās izcēlies ar diviem gūtiem vārtiem, divām rezultatīvām piespēlēm un diviem kautiņiem.

AHL kopvērtējumā šobrīd «Phantoms» komanda ar 44 punktiem 39 mačos ieņem otro vietu Austrumu konferences Ziemeļaustrumu divīzijā, bet «Heat» komanda ar 51 punktu 44 spēlē atrodas trešajā pozīcijā Rietumu konferences Rietumu divīzijā.

Tikmēr Kuldas pārstāvētā «IceCaps» 52 punktiem 39 spēlēs pašlaik ieņem stabilu Austrumu konferences Atlantijas divīzijas pirmo pozīciju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu