Prūsis: bija vērts braukt uz šīm sacensībām

bobslejs.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R. Oliņš/«Apollo»

Latvijas bobsleja izlases treneris Sandis Prūsis portālam [s:40491] pauda gandarījumu par Latvijas sportistu sniegumu pasaules junioru čempionātā.

«Protams, Oskaram šī nedēļas nogale atnesa divkāršu prieku – gan divniekos, gan četriniekos izcīnot zeltu. Taču es kopumā gribu uzteikt visus mūsu sportistus – gan abas divnieku ekipāžas, gan abus četriniekus. Pilnīgi droši varam teikt, ka patiešām bija vērts braukt uz šīm sacensībām un šo nedēļu neesam veltīgi pavadījuši, ko apliecina arī rezultāti,» secina Prūsis.

Viņš atzinīgi novērtēja arī Latvijas bobslejistu cīņassparu, ko apliecina arī tas, ka četrinieku sacensībās tieši starta ieskrējienā Melbārža četrinieks uzrādīja labāko rezultātu, bet Žaļima četriniekam bija trešais labākais starta laiks.

«Ir skaidrs, ka tieši starta ieskrējiens ir viens no būtiskākajiem, lai sasniegtu labu rezultātu visā nobraucienā, un man prieks, ka čaļi cenšas. Dabīgi – joprojām ir kļūdas, bet mēs vēl aizvien mācāmies. Turklāt ne tikai iesācēji kļūdās,» atzina izlases treneris.

Atgādinām, ka Melbārža ekipāžas izcīnīja zelta medaļas gan sestdien divniekos, gan šodien četriniekos, bet Žaļima ekipāžas ieņēma attiecīgi trešo un piekto vietu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu