Plaudes-Rēlingeres kustamo mantu pārdos martā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Marta beigās paredzētas divas pērn par maksātnespējīgu atzītās uzņēmējas, "Kolonnas" grupas dibinātājas un akcionāres Ievas Plaudes-Rēlingeres kustamās mantas izsoles, liecina šodien Maksātnespējas reģistrā veiktais ieraksts.

Pirmā izsole plānota 23.martā plkst.11, bet otrā - jau pusstundu vēlāk - plkst.11.30. Izsoles norisināsies Rīgā, Zaļajā ielā 3-1A.

LETA jau ziņoja, ka Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētas tiesa 2011.gada novembrī atzina uzņēmējas maksātnespēju un sāka viņas bankrota procedūru, kuras termiņš noteikts piecu gadu garumā. Tāpat tiesa apstiprināja Plaudes-Rēlingeres mantas pārdošanas un kreditoru prasījumu apmierināšanas plānu, kā arī noteica, ka ierakstāma ķīlas atzīme zemesgrāmatā uz uzņēmējai piederošajiem nekustamajiem īpašumiem Rīgā un Valmierā.

Par Plaudes-Rēlingeres maksātnespējas administratori tika iecelta Santa Strode.

Tiesa Plaudes-Rēlingeres maksātspēju vērtēja jau atkārtoti, jo 2010.gadā pieņemto Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētas tiesas spriedumu atzīt viņu par maksātnespējīgu atcēla Augstākās tiesas Senāts.

Kā ziņots, AS "Holding Kolonna" grupas uzņēmumi 2009.finanšu gadā strādājuši ar 105 miljonu eiro (73,5 miljonu latu) apgrozījumu.

Holdinga "Kolonna" uzņēmumi Latvijas tirgū darbojas kopš 1991.gada, to darbības virzieni ir parfimērijas, kosmētikas vairumtirdzniecība un mazumtirdzniecība, ar šīm nozarēm saistīto pakalpojumu sniegšana, kā arī nekustamo īpašumu attīstīšana un ar to saistīto pakalpojumu sniegšana.

Holdingā "Kolonna" ir 21 uzņēmums.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu