Portāls: par Miķelsona «izpestīšanu» no «Latvenergo» lietas prasīts miljons latu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo/R.Oliņš

Par Kārļa Miķelsona «izpestīšanu» no tā sauktās «Latvenergo» amatpersonu lietas dažas personas esot mēģinājušas noslēgt miljona vērtu darījumu, vēstī portāls «pietiek.com». 

Portāls, atsaucoties uz tā rīcībā esošu informāciju, ziņo, ka Miķelsonam un viņa aizstāvjiem piedāvāts sakārtot lietu tā, lai bijušajam «Latvenergo» šefam gaidāmās apsūdzības sevišķi smagos noziegumos - kukuļņemšana, noziedzīgi iegūtu līdzekļu legalizēšana - tiktu mīkstinātas vai pārkvalificētas uz «vieglākiem» krimināllikuma pantiem.

Summa, kāda prasīta par šādu «darījumu», esot bijis viens miljons latu.

Šāds piedāvājums esot izskanējis jau pagājušajā gadā, taču tas atkal aktualizēt šogad, apzinoties, ka Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs šogad kriminālprocesu plāno nodot prokuratūrai apsūdzību uzrādīšanai.

Vienlaikus gan avoti tiesībsargājošajās norādījuši, ka nekāda «sakārtošana» «Latvenergo» amatpersonu lietā nav iespējama.

«Latvenergo» amatpersonu lietā savāktie pierādījumi pret darījumos iesaistītajām personām esot tik apjomīga, ka jebkādas runas par iespējām mazināt sagaidāmās apsūdzības pret Miķelsonu esot «pilnīgas muļķības».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu