Elīna Doļģe dzīves garšu izbauda jaunā avantūrā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3 publicitātes foto.

Šajā pavasarī otro sezonu uzsāks kulinārijas raidījums «Esi gardēdis», kuru nu vadīs populārā TV seja - Elīna Doļģe. Viņa nomainīs pagājušās sezonas vadītāju Lieni Stepenu.

Katru nedēļu gardēžu virtuvē kāds interesants cilvēks – slavenība, personība, gardēdis - gatavos savus iecienītākos ēdienus, dalīsies ar kulinārajiem talantiem, noslēpumiem un interesantiem stāstiem. Atklāšanas reizē virtuvē kopā ar E.Doļģi rosīsies atraktīvā, ar neatkārtojamu humoru apveltītā radio «Star FM» ētera personība Baiba Sipeniece-Gavare.

Doļģe raidījumā izmantos visu savu televīzijas raidījumos uzkrāto pieredzi – izjautās viesus par aktualitātēm, mēģinās uzzināt viņu noslēpumus, uzturēs intrigu par noslēpumaino viesi un, protams, palīdzēs viesiem gatavot un radīt prieku skatītājiem. Elīna Doļģe: «Man ļoti patīk gatavot interesantus ēdienus un es esmu gardēde, tāpēc mana iesaistīšanās raidījuma veidošanā, patiesībā, ir pavisam likumsakarīga. Būt gardēdim, manuprāt, nozīmē izbaudīt dzīves garšu, gūt prieku ne tikai kulinārajā jomā, bet arī visā, ko mēs darām, un pēc iespējas uzzināt un iemācīties ko jaunu. Aicinu visus televīzijas skatītājus – esiet gardēži!»

Esi gardēdis producente Ingrīda Bondare, kura pagājušā gadā veidoja raidījumu «Zvaigznes ceļo», atklāti par vadītājas izvēli jaunajā sezonā: «Sekojot līdzi tendencēm pasaulē, jāizmanto labu un profesionālu raidījumu vadītāju potenciāls un nedrīkst ļaut tiem pazust no TV ekrāniem, ar to es domāju, ka Elīna Doļģe ir sava amata profesionāle, kura var vadīt dažāda spektra projektus, un viens no tiem ir labs personību kulinārijas šovs, kurā ietverti vairāki radoši elementi. Kaut arī Elīna ar darbošanos virtuvē ir uz Tu, tomēr katrs viesis arī viņai ir jauna iespēja uzzināt un apgūt ko jaunu.»

Pirmajos «Esi gardēdis» jaunās sezonas raidījumos būs dažadi viesi – atraktīvā un ar humoru apveltītā Baiba Sipeniece-Gavare, mūziķis un dzeltenās preses karalis Andris Kivičs, finansiste un absolūti perfektā kulināre Ilze Jurkāne, hokejists Jēkabs Rēdlihs, mūziķe Aija Andrejeva un perkusionists Nils Īle.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu