Muzeju naktī varēs vērot kino cilvēku veidotu labāko kino un TV sižetu izlasi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Muzeju nakts ietvaros šo sestdien, 19. maijā, no plkst. 19:00 līdz 24:00 ikviens ir aicināts viesoties «Samsung Smart TV» mājā, Esplanādē, kur tiks demonstrēta sabiedrībā zināmu ar kino saistītu cilvēku izvēlēta pasaules labāko kino un TV sižetu izlase. Ērtos zviļņos ar siltas tējas tasi rokās Muzeju nakts apmeklētāji TV ekrānos varēs vērot īpaši veidoto video hroniku, kurā apkopoti nozīmīgākie kino un TV mirkļi, kas izmainījuši pasauli.

Ar leģendāriem kino un TV kadriem dalījušies latviešu kino pērļu zvejnieki – rokzvaigzne Jānis Žilde, ceļotājs Gustavs Terzens, Jura Podnieka studijas vadītāja un kino režisore Antra Cilinska, žurnāla Ilustrētā zinātne redaktora vietnieks Vents Zvaigzne, kā arī kino kritiķis Vadims Agapovs. Kino un TV jomas pārstāvji apkopojuši, viņuprāt, spilgtākos un iedvesmojošākos kino un TV kadrus, kas ne vien iezīmē jaunu pavērsiena punktu kinematogrāfijas un televīzijas attīstībā, bet arī sagādā emocionālu un vizuālu baudījumu ikvienam skatītājam.

Turklāt Muzeju naktī plkst. 21:00 Samsung Smart TV mājā viesosies un kopā ar skatītājiem kino sižetu izlasi vēros arī paši jaunizveidotās video hronikas autori. Ikvienam, kas šajā laikā viesosies Samsung Smart TV mājā, būs iespēja ne tikai atpūsties un TV ekrānos vērot kvalitatīvu video projektu, bet arī iesaistīties sarunās ar projekta līdzautoriem. 


KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu