«Summer Sound Liepāja» būs «Teātra Bāra» skatuve un «Nabaklab» telts

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Arī šogad, tāpat kā pērn, festivāla teritorijā būs «Teātra Bāra» skatuve un «Nabaklab» telts. Uz Teātra Bāra skatuves uzstāsies dažādas aktieru mūzikas apvienības un dīdžeji, savukārt «Nabaklab» telts piedāvās plašu alternatīvo dīdžeju klāstu.

Pērn, festivāla programai ejot uz noslēgumu, lielu ļaužu pulku varēja atrast «Teātra Bāra» skatuves telts apkārtnē, kur, skanot deviņdesmitajos gados populārai deju mūzikai festivāla pēdējos mirkļus baudīja izturīgākie «Summer Sound» svinētāji. Tas bija lielisks apliecinājums tam, ka «Teātra Bāram» ar savu programmu festivālā jāviesojas arī šogad. Līdzīgi kā pagājušajā gadā, arī šovasar uz skatuves spēlēs Latvijas teātru vidū populāras aktieru mūzikas apvienības un dīdžeji. Šī gada programmā atrodamas grupas «Do Do», «Suņa Stunda», «7 Dēli», «Burziņš Grimmētavā», «Gapoljeri» un arī «Oranžās Brīvdienas». Uzstāsies arī «Teātra Bāra» un «Summer Sound» rīkotā grupu konkursa laureāti – grupas «Crème Brûlée», «Pirmais Kurs«s un «Ca`Mel».

Neiztrūkstoša «Teātra Bāra» skatuves programmas sastāvdaļa būs pats teātris – festivāla Otrajā dienā būs izrāde bērniem – «Pasaka par Diegabiksi», kā arī radošās apvienības «umka.lv» leļļu humora šovs «Vectēva vasarsvētki». Bet par dejām rūpēsies dīdžeji Artūrs Krūzkops no Nacionālā teātra un Ģirts Šolis no radošās apvienības «umka.lv».

Tikmēr «Nabaklab» telts šogad iepriecinās ar plašu alternatīvo dīdžeju klāstu, kā arī grupu Kaktiņš & Stūrītis, Riga Metro un Double Blast Heroes uzstāšanos. «Nabaklab» teltī dīdžejos DJ Didzkins (no grupas «PND»), Mixmaster AG, leģendārais Jānis Krauklis, dubstep dīdžeju apvienība «Unknown Crusade», DJ Monsta, Lady Krii (no «Crystral Sound System») un DJ TNN.

Aicinot atļauties vairāk, festivālu sponsorē «OKarte». Atbalsta Liepājas pilsētas Dome, Liepājas Kultūras pārvalde un enerģijas dzēriens «Shark». Festivālam garšu piešķir «Cēsu Alus». «Summer Sound Liepāja» notiks jau otro gadu, uz septiņām pludmalē un parkā izvietotām skatuvēm kāps vairāk kā piecdesmit grupu, mākslinieku, dīdžeju un dejotāju.

Festivāla oficiālajā mājaslapā «summersound.lv» iespējams dzirdēt jau izziņoto mākslinieku mūziku, kā arī saņemt vairāk informācijas gan par māksliniekiem, gan festivāla norisi. «Summer Sound Liepāja 2012» vārti šovasar vērsies 6. jūlijā, piecos pēcpusdienā, un festivāls turpināsies līdz pat 8. jūlija rītam. Biļetes pieejamas visās «Biļešu Servisa» kasēs jau šobrīd, to cena ir 12, 14 un 16 lati. Pieejamas arī VIP biļetes – to cena ir 30 lati. Tuvojoties festivālam biļešu cena ievērojami pieaugs.
Pērn festivālu «Summer Sound Liepāja» apmeklēja ap 20 000 apmeklētāju, divu dienu garumā Liepājas pludmalē un parkā uzstājās vairāk kā piecdesmit mākslinieki, tostarp leģendārais Vācijas numetāla kvartets «Guano Apes», skotu dīdžejs, producents un dziedātājs Kalvins Hariss (Calvin Harris), britu grupa «Toploader», kā arī pašmāju mākslinieki Gustavo, «R.A.P.», GACHO un daudzi citi.


 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu