Treneris Birzulis: Riskējot servēs, vācieši atviegloja mums dzīvi

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Vācijas pludmales volejbolisti mačā pārāk riskējuši servēs, kas atviegloja dzīvi Mārtiņam Pļaviņam ar Jāni Šmēdiņu, pēc pirmā mača Londonas olimpisko spēļu turnīrā svētdien izteicās latviešu treneris Aigars Birzulis.

Kā ziņots, aizvadītajā mačā ar 17. numuru izliktais Latvijas duets ar 2-1 (19:21, 23:21 un 15:9) uzvarēja vāciešus Kaju Matisiku/Jonatanu Erdmanu, kuriem turnīrā ticis astotais numurs.

«Vācieši pārāk aizrāvās ar riskēšanu servēs un viņu kļūdas atviegloja mums dzīvi,» izteicās Birzulis. «Ja viņi servētu vienkāršāk, mums būtu bijušas lielākas problēmas. Kopumā nospēlējām ļoti cienīgi.»

«Labi, ka puiši nesalūza pirmajā setā un arī otrajā, kad izvirzījās vadībā ar 6:1, bet nespēja noturēt pārsvaru,» piebilda Birzulis. «Viņi ir malači, beigās Mārtiņš īpaši veiksmīgi nospēlēja aizsardzībā, bet Jānis - uzbrukumā.»

E apakšgrupas otrā cīņa Pļaviņam/Šmēdiņam paredzēta otrdien, kad pretiniekos būs ar 20. numuru izliktie Igors Ernandess un Hesuss Viljafans no Venecuēlas, bet trešajā mačā latvieši ceturtdien tiksies ar Rihardu Šuilu/Reineru Numerdoru no Nīderlandes, kuri izlikti ar piekto numuru.

Abu minēto pāru savstarpējā pirmās kārtas mačā svētdien ar 2-1 (21:18, 17:21 un 15:10) uzvarēja Nīderlandes pludmales volejbolisti.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu