Štrombergam uzvara ASV čempionāta posma sacensībās (7)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Divkārtējais olimpiskais čempions BMX riteņbraukšanā Māris Štrombergs svētdien izcīnīja uzvaru ASV čempionāta (USA BMX) posma «Bluegrass Nationals» trešajās sacensībās.

Gluži kā Londonas olimpiskajās spēlēs, Štrombergs cīņā par uzvaru apsteidza austrālieti Semu Vilobiju, kurš pirms tam bija labākais piektdien un sestdien notikušajās pirmajās un otrajās sacensībās.

«Zināju, ka Vilobijs bija ļoti tuvu. Viss notika apmēram tāpat, kā Londonā,» Štromberga teikto pēc sacīkstēm citē portāls «Courier-journal.com». «Man ļoti patīk šī trase, kurā esmu uzvarējis arī 2009. un 2010. gadā. Tā ir ātra trase, kas, šķiet, patīk visiem.»

«Šurp atbraucu, lai gūtu baudu no sacensībām. Vēlējos faniem atrādīt savu olimpisko zelta medaļu,» piebilst latvietis, uzsverot, ka viņš vēlas startēt arī nākamajā Olimpiādē Brazīlijā.

Svētdien izcīnītā uzvara Štrombergam bija ceturtā šosezon. Iepriekš februārī viņš bija labākais ASV čempionāta pirmajā posmā, aprīlī triumfēja ASV čempionāta posma «Winter Nationals» pirmajās sacensībās, bet jūnija sākumā bija labākais «Music City Nationals» pirmajās sacensībās.

Štrombergs karjeras laikā ticis pie divām pasaules čempionātu zelta medaļām un vienas sudraba godalgas, bet olimpiskajās spēlēs viņš palicis nepārspēts gan pirms četriem gadiem Pekinā, gan šogad Londonā.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu