«Pink Floyd» menedžeris: Grupa «Instrumenti» ir viena no labākajām, kādu esmu redzējis (18)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Latviešu grupa «Instrumenti» ir brīnišķīga un savdabīga - tādu vērtējumu intervijā laikrakstam «Lietuvos rytas» pirmdien izteicis kādreizējais leģendārās britu rokgrupas «Pink Floyd» menedžeris Pīters Dženners. 

«Tā ir viena no labākajām grupām, kādu esmu redzējis. Savdabīga un nelīdzinās nevien am citam,» viņš sacījis, jautāts par spilgtākajiem iespaidiem tikko aizvadītajā festivālā «Vilnius Music Week», kas no ceturtdienas līdz svētdienai norisinājās Lietuvas galvaspilsētā.

Savukārt festivāla programmas koordinators Laurs Lučūns latviešu grupu salīdzinājis ar «svaiga gaisa malku Eiropas mūzikā».

Kā vēsta «Manomuzika.lt», grupas «Instrumenti» debijas albums «Tru» jau iznācis arī Lietuvā. Piektdien mūziķi to prezentējuši vienā no Viļņas grāmatnīcām, sestdien viņi koncertējuši galvaspilsētas Katedrāles laukumā un svētdien piedalījušies Lietuvas TV3 sezonas atklāšanas pasākumā.

Komentāri (18)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu