Ko ēd modeles, lai izkāmētu? (66)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Modeļu izskata jautājums aktualizējas pirms katras nopietnas modes skates.

Ņujorkā notiekošā modes skate atkal aktualizējusi modeļu kārnumu. Sabiedriskās organizācijas aicina modes namus atteikties no slimīgi vājām modelēm.

Presē parādījusies skandaloza intervija ar krievu izcelsmes modeli Kiru Dihtjaru, kura atklāj modeļu dzīves aizkulises. Modele stāsta kā modelēm izdodas iegūt saglabāt modes industrijas pieprasītos ķermeņa parametrus. Kira saka, ka modeles izsmēķē pāris paciņu cigarešu dienā, lieto caurejas līdzekļus, lieto apetīti nomācošu medikamentu Phentermine, no kura rodas atkarība vai citus medikamentus, kurus izraksta ārsti.

«Esmu dzirdējusi, ka dažas meitenes lieto narkotikas, lai mazinātu metabolismu un nomāktu ēstgribu. Populāras kļuvušas injekcijas, kas paātrina vielmaiņu, tās labi iet kopā ar 500 kaloriju diētu. Pieprasīts ir arī vairogdziedzera hormons T3. Ir dzirdēts, ka modeles, lai mazinātu izsalkumu, ēd vati,» saka Dihtjara.

Komentāri (66)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu