Jaunais «Opel ADAM» pārsteidz ar savām plašajām personalizēšanas iespējām (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: © GM Company

Jaunais «Opel» elegantais pilsētas mazauto «ADAM», ir gatavs savai pasaules pirmizrādei, kas pēc dažām dienām norisināsies Parīzes auto izstādē «Mondial de l«Automobile». Beidzot noslēpumu plīvurs saistībā ar mazauto virtuāli neierobežotajām pielāgošanas iespējām tiks noņemts.

«Opel» stendā būs novietota krāsaina «ADAM» modeļu kolekcija, kas demonstrēs ļoti atšķirīgas individualitātes un izstādes apmeklētājiem ļaus pirmajiem aplūkot automašīnas nepārspējamo personalizēšanas potenciālu un tā inovatīvās tehnoloģijas. Mazauto radītāji vēlējās katru automašīnu padarīt vienkārši unikālu.

Kolīdz automobilis būs atklāts, tiks paziņotas arī tā cenas un pircējiem būs iespēja izdarīt pasūtījumus. «Opel» vēlējās pārbaudīt, kā cilvēki šajā daudzo iespēju un aprīkojuma piedāvājumā izdarīs savu izvēli, lai «ADAM» modeli pielāgotu saviem sapņiem.

Keitija, kura ir komunikabla mārketinga speciāliste, savu «ADAM» vēlējās izteiksmīgu un krāsainu, tādēļ priekšroka tika dota sportiskajam «ADAM SLAM». «RednRoll» virsbūves krāsai viņa piemēroja baltu jumtu un melnus diskus ar baltu apkārtējo līniju. Elegantai pieskaņai tika izvēlēti ādas sēdekļi, bet tam visam noslēgumā - iluminēta zvaigžņotā jumta apdare. «Tas piešķir maģisku pieskārienu,» paskaidro Keitija. «Opel» ir pirmais autoražotājs, kas mazauto segmentā piedāvā zvaigžņotu jumta apdari - ierasti tas bijis pieejams tikai ļoti ekskluzīvās luksusa klases automašīnās.

Viņas kolēģis Olivers no Dizaina nodaļas pasūtīja eleganto «ADAM GLAM», jo viņam simpatizēja siltās «A Star is Brown» un baltās krāsas izsmalcinātā kombinācija. Kā jau dedzīgs riteņbraucējs, Olivers savam «ADAM» nolēma piešķirt individuālu pieeju modernajai urbanizētajai mobilitātei - tika izdarīta izvēle par labu «Opel» ekskluzīvajai «FlexFix» velosipēdu pārvadāšanas sistēmai, kas atjautīgi ir integrēta automašīnas aizmugurējā bamperī.

Pašapzinīgais tehnoloģiju piekritējs un mūzikas mīļotājs Filips, kurš strādā par apgaismojuma inženieri, savu savdabīgo «ADAM JAM» pilnveidoja ar jauno un moderno «IntelliLink» informācijas un izklaides sistēmu ar 7 collu skārienjutīgo krāsaino displeju, tādējādi ļaujot padarīt savu «iPhone» par pilnībā integrētu daļu no automašīnas. Filips savam «ADAM» pievienoja arī «Infinity» audio sistēmu ar astoņiem skaļruņiem, nodrošinot iespēju baudīt savu iecienītāko rokmūziku.

Mašīnbūves daļas vadītāja Sabrīna ir izteikta modernās modes un aktīva, sportiska dzīvesstila piekritēja. Viņu piesaistīja «ADAM JAM» ar tā spilgto «Greenspotting» laima toņa virsbūves krāsu. «Krāsu nosaukumi ir tikpat krāsaini kā pašas krāsas,» smaidot atzīmē Sabrīna. Lai savam «ADAM» piešķirtu papildus sportisko noskaņu, Sabrīna izvēlējās OPC (Opel Performance Center) līnijas paketi, kas «ADAM» nodrošina vēl spēcīgāku dimensiju.

«ADAM» testpilotu izvēles ir tikai maza daļa no piedāvātajām virtuāli neierobežotajām pielāgošanas iespējām. Parīzes auto izstādes «Mondial de l«Automobile» laikā publika tiks iepazīstināta plašāk ar individualizēšanas iespējām un pieejamajām apdarēm.

«Opel» stendā tiks atspoguļots ne tikai plašs dažādu «ADAM» modeļu spektrs un milzīgās krāsu, apdaru un personalizēšanas iespējas, bet gan arī tiks demonstrēta jaunā «IntelliLink» informācijas un izklaides sistēma, kas automašīnā ļauj integrēt viedtālruņus. Interaktīvie moduļi, audiovizuālie displeji un, protams, plašais «ADAM» modeļu spektrs demonstrēs inovatīvos pielāgošanas risinājumus, kurus izstrādājuši «Opel» dizaineri un inženieri. Šo risinājumu skaitā ir stilīgas jumta apdares, aizmugurgaismojuma instrumenta paneļa dekori un krāsainas riteņu uzlikas. Būs pieejams īpašs displejs, kas izstādes apmeklētājiem ļaus savus viedtālruņus savienot ar jauno «IntelliLink» informācijas un izklaides sistēmu.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu