Grupa «Instrumenti» Tallinā uzstāsies ar pirmo solokoncertu (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Šo sestdien, 29.septembrī, ar savu pirmo solokoncertu Tallinas «Rock Cafe» uzstāsies grupa «Instrumenti».

Koncerts Tallinā paredzēts kā Instrumentinoslēdzošaisalbuma «TRU» koncertu cikla priekšnesums, kas pēc pagājušā gada nogales koncertiem Latvijā šovasar turpinājās Zviedrijā un dažādos Eiropas festivālos, to skaitā Slovākijas «Rock For People», Čehijas «Wilsonic», Polijas «Heineken Open'er«un citos festivālos. Biļetes uz «Rock Cafe» koncertu pieejamas arī «Biļešu Serviss» kasēs.

Kā īpašais viesis koncertam Tallinā aicināts lietuviešu indie-folkmūziķis Markas Palubenka, ar ko Instrumenti mūziķi iepazinās pirms pāris nedēļām notikušajā festivālā «Vilnius Music Week».

«Instrumenti ir viens no labākajiem un interesantākajiem mūzikas projektiem, ko esmu redzējis pēdējo gadu laikā. Viņi ir krietni interesantāki un daudz talantīgāki par jebkuru no jaunajām britu grupām,» pēc «Vilnius Music Week» laikrakstam Lietuvas Rytas atzinis kādreizējais grupas Pink Floyd menedžeris Pīters Dženers.

Dienu pirms koncerta Instrumenti Tallinā prezentēs savu pirmo koncertierakstu DVD formātā «TRU LIVE 2011». DVD iekļauta arī 25 minūšu dokumentālā filma par koncerta tapšanu - tajā ietvertas intervijas gan ar grupas mūziķiem Shipsi un Reynsi, gan arī video projekciju veidotājiem un citiem koncerta tapšanā iesaistītajiem.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu