Ronijs Vuds noliedz iesaistīšanos «The Rolling Stones» piemiņas lietu izsolē (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Ģitāristu Roniju Vudu «satriekusi» un «šokējusi» bijušās sievas Džo rīcība, piedāvājot izsolē viņa gleznas un grupas «The Rolling Stones» piemiņas lietas.

Kā jau ziņots, 27.oktobrī Beverlihilsā paredzēts izsolīt piemiņas lietu kolekciju, kuras sākotnējā vērtība ir 300 līdz 500 tūkstoši dolāru (163 līdz 272 tūkstoši latu). Tajā ietilpst dažādi priekšmeti no Vuda četrdesmit gadus ilgās karjeras, tostarp skatuves tērpi, ieejas kartes un «Fender» elektriskās ģitāras.

«Viņi joprojām ir ļoti labi draugi, taču nolēma, ka pienācis laiks atvieglot dzīvi un pārdot daļu īpašuma,» teikts paziņojumā, ko trešdien publicēja izsoļu nama «Julien's Auctions» vadītājs Darens Džuliens.

Taču Vuds paziņojis, ka viņš nav iesaistījies izsolē, kaut arī daudzi no piedāvātajiem priekšmetiem «nepārprotami ir manas personiskās mantas».

«Viņš ir šokēts un vīlies, ka šī izsole pasniegta kā kopīgs lēmums. Tā nav,» raksta Vuda pārstāvis. «Roniju apbēdina tas, ka Džo šādi rīkojusies, un vēlas, lai klausītāji zina, ka viņš nepiedalās šajā izsolē.»

Ronija un Džo Vudu 24 gadus ilgā laulība tika oficiāli šķirta 2011.gadā, kad atklātībā nonāca ziņas par mūziķa romānu ar gados jauno viesmīli Jekaterinu Ivanovu.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu