Šūmahers atkārtoti paziņo par karjeras beigām (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Septiņkārtējais Pirmās formulas (F-1) pasaules čempions Mihaels Šūmahers ceturtdien paziņoja, ka pēc šīs sezonas beigs savu pilota karjeru prestižajās sacīkstēs, vēsta «Autosport.com».

Pēc aizvadītās nedēļas notikumiem, kad britu pilots Lūiss Hamiltons paziņoja par pievienošanos «Mercedes GP», Šūmahers šodien Japānā bija sasaucis preses konferenci, kurā paziņoja par karjeras beigšanu.

«Mēs nesasniedzām savus mērķus, bet es varu būt laimīgs par saviem sasniegumiem manā līdzšinējā karjerā,» izteicās vācietis.

«Vēlos pateikties «Daimler», «Mercedes-Benz», komandai un mehāniķiem par uzticību man. Patlaban vēlos koncentrēties sezonas noslēdzošajiem posmiem un izbaudīt šīs sacīkstes.»

Pirmo reizi par aiziešanu no F-1 septiņkārtējais pasaules čempions paziņoja 2007. gadā, bet trīs gadus vēlāk atgriezās un pievienojās «Mercedes GP» komandai.

Braucējs norāda, ka par savu lēmumu ir domājis ilgi: «Ilgu laiku esmu domājis par šo. Mums bija līgums uz trīs gadiem un ir grūti rast motivāciju un papildus enerģiju. Tas ir tikai normāli, ka par šādiem lēmumiem tu domā vairāk tad, kad tuvojies karjeras beigām,» norādīja pilots.

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu