«Audi» piedāvā labāko CO2 izmešu līmeni (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Saskaņā ar Automobiļu pārvaldības centra (CAM - Center of Automotive Management) veikto pētījumu «Audi» starp premium klases automobiļu ražotājiem ir zīmols, kas piedāvā labāko CO2 izmešu daudzumu - vien 144,5 grami uz kilometru. Jauno Vācijas automobiļu CO2 izmešu daudzumu pētīja tirgus pētnieki.

Saskaņā ar CAM pētījumu Vācijas premium klases automobiļu ražotāji laikā no 2009.gada līdz 2012.gadam (1.pusgadam) ir samazinājuši savu jauno automobiļu CO2 izmešu daudzumu vidēji par 10%. Pētījums bija balstīts Federālās autotransporta aģentūras (KBA) datiem par jaunajiem Vācijā reģistrētajiem automobiļiem. Saskaņā ar pētījuma rezultātiem «Audi» sasniedza vien 144,5 gramu CO2 izmešu daudzumu uz kilometru, «BMW» - 145,4 grami uz kilometru, bet «Mercedes-Benz» - 150 grami uz kilometru.

Saskaņā ar pētījumu lielie sērijveida autoražotāji laikā no 2009.gada līdz 2012.gadam (1.pusgadam) ir spējuši samazināt jauno automobiļu CO2 izmešu daudzumu vidēji par 7%.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu