Autortiesību nodevu iekasēšanas revolūcija (8)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vairs tā nevarēs vazāties pa Siguldu un spārdīt rudens lapas, to varēs darīt tikai tie iedzīvotāji, kuri ir samaksājuši lapu spārdīšanas nodevu par pilnu sezonu.

Turpmāk ar datu nesēju nodokli tiks aplikti visi skolnieki, kuri iznāk no bibliotēkas ar vismaz divām grāmatām rokās un vismaz viena no tām ir rakstīta prozā.

Biksēs sabāztu džemperu nodevas atlaidi saņems tie klienti, kuriem, dziļi noliecoties uz priekšu, džemperis joprojām atradīsies biksēs.

Ministru kabinets vienbalsīgi nolēmis ,ka zivju mutes vārstīšana Cenrāltirgus paviljona akvārijā formāli ir pielīdzināma dziedāšanai tāpēc apliekama ar «Operas nodokli.»

Šaujot dibenā sāli, obligāti jānomaksā nenokaisītā trotuāra nodoklis, kurš tiks izlietots sāls rezervju atjaunošanai. Maksāt par šo darbību dibena nodokli ir nepareizi, pārmaksāto summu var dabūt atpakaļ, deklarējot nesašauto dibenu VID reģionālajās iestādēs.

Ne visai jauns suns savu ne visai jauno kaulu turpmāk aprakt drīkstēs tikai pēc zupas kaulu tiesību aģentūras (saīsināti ZuKaTA) licences izņemšanas, pēc tam kad būs nomaksājis «zemē noglabātās pārtikas nodokli» par iepriekšējiem periodiem.

Licencēšanas cenu par Voldiņa garāžā izpildītajiem skaņdarbiem, kas radušies Voldiņa paša personiski izdzītā spirtotā dzēriena iedarbības rezultātā, turpmāk iekasēs Voldiņa dzīvesbiedre Janīna ar kasāmo aparātu.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu