Ventspils iestādes saņem divdomīgu aicinājumu atbalstīt Lembergu «Sastrēgumstundā» (263)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Ventspils pilsētas domes Pilsētas mārketinga nodaļa izsūtījusi dažādām pašvaldības iestādēm e-pastu, kurā aicina trešdienas vakarā atbalstīt pilsētas mēru Latvijas Televīzijas (LTV) raidījumā «Sastrēgumstunda».

Vēstule izsūtīta pilsētas bibliotēkai, komunālajai pārvaldei, Muzejam, Pašvaldības policijai, poliklīnikai, uzņēmumiem «Ventspils reiss», Ventspils siltums», kā arī citām iestādēm.

«Vēlos jūs informēt, ka jau šovakar, 24.oktobrī, plkst.21.20 Ventspils pilsētas domes priekšsēdētājs Aivars Lembergs viesosies LTV1 raidījuma «Sastrēgumstunda» studijā. Diskusijā piedalīsies arī vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Edmunds Sprūdžs. Raidījuma laikā notiks tiešraides balsojums. Aicinām atbalstīt priekšsēdētāju!» rakstīts mārketinga nodaļas pārstāves Lindas Rudzrogas vēstulē.

Ventspils opozīcija uzskata, ka šis e-pasts nepārprotami norāda uz Ventspils pilsētas domes administratīvā resursa izmantošanu no amata atstādinātā Lemberga atbalstīšanā.

Savukārt pilsētas mārketinga nodaļas vadītāja Kristīne Duļbinska portālam «Apollo» skaidroja, ka šī vēstule ir tikai informatīvs materiāls, kas nekādā gadījumā neaicina iestāžu un uzņēmumu darbiniekus piedalīties balsojumā.

«Aicinām atbalstīt [Lembergu], skatoties raidījumu,» sacīja viņa, noliedzot, ka tas ir aicinājums balsot par labu Lembergam. «Ar šo e-pastu informējam, ka būs raidījums. Tā darām vienmēr, kad kāds no domes vadības piedalās raidījumos. Šī nav pirmā reize,» sacīja Duļbinska.

Duļbinska norādīja, ka piedalīties balsojumā ir katra cilvēka brīva izvēle.

Komentāri (263)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu