Gorkša «Reading» dramatiskā cīņā izrauj neizšķirtu pret «Fulham» (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Kārtējo reizi neizšķirti Anglijas premjerlīgas čempionāta spēlē šodien cīnījās Latvijas izlases aizsarga Kaspara Gorkša pārstāvētā «Reading FC» komanda, kas savā laukumā nospēlēja 3:3 (1:0) ar Londonas «Fulham» futbolistiem.

Gorkšs, kā ierasts, laukumā pavadīja visas 90 minūtes.

Pirmajā puslaikā mājiniekus vadībā ar skaistu sitienu izvirzīja Antigvas un Barbudas pussargs Mikele Leidžertvuds, bet otrā puslaika 61. un 77. minūtē vadību viesiem dāvāja Kostarikas uzbrucējs Braiens Ruiss un ziemeļīru aizsargs Kriss Bērds.

Cīņas 85. minūtē pussargs Gerets Makklerijs panāca 2:2, tomēr trīs minūtes vēlāk pazīstamais bulgāru uzbrucējs Dimitars Berbatovs šķietami izrāva uzvaru «Fulham» komandai. Pēdējais vārds cīņā tomēr piederēja uz maiņu nākušajam velsiešu pussargam Holam Robsonam-Kanu, kurš ar precīzu sitienu 90. minūtē panāca 3:3.

Šīs sezonas astoņās spēlēs «Reading» komanda pie uzvarām nav tikusi, piedzīvojot četrus zaudējumus un četras reizes cīnoties neizšķirti.

Pēc šīs spēles premjerlīgas kopvērtējumā «Reading» ar četriem punktiem astoņās cīņās saglabāja 18. vietu, taču komanda aizvadījusi par spēli mazāk nekā vairums tās tiešo konkurentu.

Tikmēr līdervienība ar 22 punktiem astoņās spēlēs ir Londonas «Chelsea», kas svētdien spēkosies ar trešajā vietā esošo «Manchester United» komandu.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu