Gorkšs: Ir grūti aprakstīt to, kas noticis (6)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Latvijas futbola izlases un Anglijas premjerlīgas kluba «Reading FC» aizsargs Kaspars Gorkšs atzinis, ka joprojām nespēj aptvert savas komandas dramatisko zaudējumu Anglijas Līgas kausa spēlē pret Londonas «Arsenal».

Jau vēstīts, ka Gorkša pārstāvētā Redingas komanda Anglijas Līgas kausa izcīņas astotdaļfināla spēlē otrdien piedzīvoja dramatisku zaudējumu savā laukumā, izsējot četru vārtu pārsvaru un ar 5:7 (4:1) papildlaikā piekāpjoties «Arsenal».

Pēc spēles latvietis, kurš bija daļēji vainīgs vismaz trīs vārtu zaudējumā, neslēpa šoku un to, ka ir vīlies sevī un komandā.

«Ir grūti aprakstīt to, kas noticis. Savā karjerā ko tādu piedzīvoju pirmoreiz. Pat ja tu esi vadībā ar 4:0, pret tādu komandu kā «Arsenal» nedrīkst atslābt. Viņi pierādīja, ka ir pasaules klases komanda,» portālam «Skysports.com» atzinis Gorkšs.

Gorkšs, pildot komandas kapteiņa pienākumus, laukumā aizvadīja visas 120 minūtes.

«Mums atliek tikai vainot pašiem sevi. Analizēsim, kas nogāja greizi, bet kopumā esam ļoti vīlušies,» piebilda aizsargs, kuru daudzi mača aculiecinieki vaino vairākos komandas zaudētājos vārtos.

Nākamā premjerlīgas spēle «Reading» jāaizvada pret Gorkša bijušo komandu «Queens Park Rangers». Premjerlīgas čempionāta kopvērtējumā pašlaik «Reading» ar četriem punktiem astoņās cīņās ieņem 18. vietu.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu