Mailija Sairesa: Man būs tikai viena laulību ceremonija (8)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Dziedātāja Mailija Sairesa sarunu šovā «The Ellen DeGeneres Show» noraidījusi sava tēva uzsāktās baumas, ka viņa ar līgavaini Līemu Hemsvortu rīkošot trīs laulību ceremonijas.

Kā jau ziņots, kantrimūzikas dziedātājs Billijs Rejs Sairess šonedēļ paziņoja, ka viņa meita plānojot veselas trīs laulību ceremonijas.

«Līems lūdza manas meitas roku, un es piekritu ar nosacījumu, ka varēšu filmēties viņa brāļa jaunākajā filmā,» teica Sairess. «Taču tagad viņi izlēmuši svinēt veselas trīs ceremonijas, tāpēc es gribu vienu filmu ar Krisu, pēc tam Līema filmas [«The Hunger Games» («Bada spēles»)] turpinājumu. Viņiem būs trīs kāzas, bet man - trīs filmas,» viņš uzjautrinājās.

Tomēr Sairesa noraidīja tēva teikto. «Klīst baumas, ka man būs kādas 47 kāzas. Tā nebūs. Man būs tikai viena kāzu ceremonija,» viņa skaidroja.

Dziedātāja arī atklāja, ka ļoti gaidot savu kāzu dienu un vēloties redzēt, kā «viss vairākus mēnešus plānotais beigu beigās izskatās».

«Tā ir viena diena, kad es izvēlos visu un katra sīkākā detaļa parāda, ko es mīlu un ko domāju,» viņa sacīja. «Tai jābūt perfektai kā filmas skaņu celiņam. Tā ir viena diena, kad visas muļķības no filmām ir patiesība.»

19 gadus vecā Sairesa un 22 gadus vecais austrāliešu aktieris Hemsvorts saderinājās jūnijā.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu