Špenglera kausā Kanādai gatavi palīdzēt NHL spēlētāji (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Eiropas vecākajā hokeja turnīrā  - Špenglera kausa izcīņā - pārstāvēt Kanādas izlasi piekrišanu devuši vairāki zināmi NHL spēlētāji, vēsta «Slam.canoe.ca».

Špenglera kauss ir otrs vecākais hokeja turnīrs pasaulē pēc Stenlija kausa un vecākais Eiropā. Pirmo reizi tas norisinājās tālajā 1923. gadā. Tas katru gadu norisinās Davosā, Šveicē un pulcē hokeja līdzjutējus no visas pasaules. Kā jau ierasts, turnīrs norisinās gadu mijā, bet fināls tiek aizvadīts 31. decembrī.

Turnīrā regulāri spēlē Kanādas izlase, kuras sastāvā parasti ir spēlētāji no Eiropas klubiem, taču šogad izlasē varētu tikt sapulcināti arī NHL spēlētāji.

Tiek ziņots, ka dalību Špenglera kausā apstiprinājuši Džeisons Speca, Maikls del Zotto (abi Rapersvilas «Jona Lakers»), Tailers Segvins («Biel»), Logans Kutūrs, Patriss Beržerons (abi Ženēvas «Servette»), Džons Tavaress (SC «Bern») un Brūks Leičs (Klotenes «Flyers»). Tiesa gan, viņu dalība būs tādā gadījumā, ja NHL nebūs beidzies lokauts.

Par Kanādas valstsvienības galveno treneri nominēts Dags Šedens (Ev «Zug»), bet viņa asistants būs Kriss Maksorlijs no Ženēvas «Servette» kluba.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu