Lielākais erotikas festivāls Baltijā «Erots 2013» (17)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jau šobrīd ir iespējams iegādāties biļetes uz gada «karstāko» pasākumu – 15. jubilejas erotikas festivālu «Erots 2013», kas 22. un 23. februārī notiks Ķīpsalas hallē. Lielākais erotikas festivāls Baltijā piedāvās plašu mīlas preču klāstu un sola krāšņu, erotikas piesātinātu un daudzveidīgu izklaidi, kuru varēs baudīt brīvā atmosfērā, gūstot jaunus seksualitātes pilnus iespaidus. Ieeja no 18 gadu vecuma!

Apmeklētāji varēs baudīt pārsteigumiem pilnus slavenu pornozvaigžņu priekšnesumus, latviešu un ārzemju mākslinieku šovprogrammas, sieviešu un vīriešu striptīzšovus, modes skates, kā arī ekstrēmākus priekšnesumus uz SM skatuves asāku izjūtu cienītājiem. «Erota» apmeklētājus priecēs gan blondā ungāru skaistule Yasmine Gold, gan ugunīgais Jamaikas seksa vēstnieks Marks, gan austriešu mākslinieki Marcello Bravo un Hally Thomas, kas apmeklētājus aizrauj ne tikai ar pārsteidzošu akrobātisku meistarību, gan arī erotiskais teātris «Night Parterre» no Maskavas. Arī ikviens apmeklētājs varēs «iekosties» erotikas pipariņā, piedaloties konkursos un citās aktivitātēs. Savukārt tie, kas vēlēsies mierīgāku atpūtu, varēs izmantot atpūtas zonu ar erotisko kinoteātri.

www.erots.lv

www.clubdance.lv

Erotiskās industrijas uzņēmumi un asociācijas izstādē piedāvās milzīgu erotiskās produkcijas klāstu – jaunākos sasniegumus farmakoloģijā, erotisku veļu, tērpus un dažādus seksa palīglīdzekļus. Tāpat uzņēmumi piedāvās erotiska satura filmas, tetovēšanas, pīrsinga un masāžas pakalpojumus, dažādu interešu iepazīšanās klubus un daudz ko citu. Speciālisti palīdzēs izvēlēties katram vispiemērotāko.

Tikai pirmajiem 1000 apmeklētājiem iepriekšpārdošanā «Biļešu servisa» kasēs ir iespējams iegādāties biļetes par rekordzemu cenu – tikai Ls 6,00! Tuvojoties «karstajam» pasākumam, kā arī pasākuma laikā biļetes, iespējams, kļūs dārgākas.

www.bilesuserviss.lv

«Erots 2013» norises laiki:

22. februāris 18.00–03.00

23. februāris 18.00–04.00

Komentāri (17)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu