«Opel Mokka» svin Latvijas pirmizrādi (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: © GM Company

Oficiālajam «Opel» automašīnu dīlerim Latvijā «Auto Blitz», nepilna gada laikā ir izdevies sasniegt ievērojamu tirgus daļu - šī gada pirmajos deviņos mēnešos salonā ir pārdotas 165 jaunas automašīnas, kas sastāda 40% no kopējā «Opel» pārdošanas apjoma Latvijā šajā periodā.

«Esmu patiesi priecīgs par sasniegto, vēl jo vairāk tik īsā laikā. Esam piegādājuši jaunas «Opel» automašīnas vairākiem korporatīvajiem klientiem, to skaitā auto nomas uzņēmumiem, kā arī uzvarējuši vairākos valsts iestāžu izsludinātajos konkursos, kur lielākā piegāde - 40 «Opel Combo» automašīnas Latvijas Valsts policijai ir sagaidāma decembrī,» stāsta «Auto Blitz» valdes priekšsēdētājs Ģirts Zemītis.

Jaunie «Opel» modeļi, kurus esam sagaidījuši rudenī: «Opel Astra» sedans un «Opel Mokka» apvidus auto palīdzēs mums aizpildīt tās tirgus nišas, kur līdz šim mums nav bijis piedāvājuma un tādējādi palielināt kopējo «Opel» tirgus daļu. Par godu jubilejai esam izstrādājusi īpašo piedāvājumu, kur visām «Opel» automašīnām pieejams līzings bez pirmās iemaksas un dāvanā Kasko un Octa apdrošināšana pirmajam gadam un, protams, arī ziemas riepas,» komentē Zemītis.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu