Šajā gada nogalē satiksmes negadījumi piedzīvoti biežāk nekā pērn (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Ziemassvētku un Jaunā gada svētku dienas šoreiz bijušas darbīgākas ne tikai operatīvajiem dienestiem, bet arī apdrošinātājiem. Latvijā lielākā apdrošinātāja «BALTA» dati rāda, ka trijās Ziemassvētku brīvdienās un divās Jaunā gada svētku dienās saņemti par 50% vairāk pieteikumu par negadījumiem ar transportlīdzekļiem nekā pērn attiecīgajā laika periodā.

Sakarā ar mainīgajiem laika apstākļiem un atkusni negadījumi ar transporta līdzekļiem šajā gadu mijā notikuši par 50% biežāk nekā attiecīgajā laika posmā pirms gada. Taču pozitīvi vērtējams fakts, ka negadījumi nav bijuši ar traģiskām sekām. Divus transporta līdzekļu stiklus svētkos sabojājušas raķetes.

Kā jau bija gaidāms, šogad līdz ar atkusni gada nogalē nelaimes gadījumos visbiežāk piedzīvotas sadzīves traumas, pakrītot uz slidenām virsmām. Tāpat saņemts viens pieteikums, kad cilvēks guvis galvas traumu no petardes.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu