«Guns N'Roses» Slešs meklē iesildītājgrupu koncertam Lietuvā (14)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Tieši pēc mēneša, 14.februārī, Kauņā ar vienīgo koncertu Baltijas valstīs uzstāsies viens no pasaules atzītākajiem ģitāristiem, skandalozās rokgrupas «Guns N'Roses» bijušais dalībnieks Slešs (Slash).

Sakarā ar lielo interesi par šo notikumu Latvijā, organizatori nolēmuši piedāvāt iespēju ērti nokļūt uz koncertu un atpakaļ komfortablā autobusā. Pasākuma dienā, 14.februārī, plkst. 13.00 tas uzņems pasažierus pieturvietā iepretim Zinātņu akadēmijas ēkai (Rīgā, Akadēmijas laukumā 1), aizvedīs līdz Žalgira arēnai Kauņā un turpat uzņems atpakaļceļam pusstundu pēc koncerta beigām.

  • Biļetes braucienam ar īpašo autobusu par Ls 15 pieejamas «Biļešu serviss» tīklā un «bilesuserviss.lv». Jāņem gan vērā, ka pārdošanā pieejamas tikai 40 biļetes braucienam uz koncertu, tāpēc interesentiem jāpasteidzas ar to iegādi.

Savukārt talantīgajām un enerģiskajām jaunajām rokgrupām noteikti interesanta būs ziņa, ka Slash menedžments kopā ar koncerta rīkotājkompāniju «Medusa Concerts» izsludina konkursu Latvijas grupām par iespēju iesildīt šo koncertu Kauņā.

  • Pieteikumi līdz 1.februārim jāsūta uz e-pasta adresi: «info@ltips.lv». Koncerta organizatori atlasīs 3 interesantākās pretendentes, no kurām Slash menedžments izvēlēsies vienu, kurai būs iespēja uzstāties pirms šī leģendārā mūziķa priekšnesuma.

Atgādinām, ka Sv.Valentīna dienā Kauņā Slešs uzstāsies kopā ar grupu «The Conspirators» un vokālistu Mailzu Kenediju (Myles Kennedy), priecējot klausītājus gan ar sava jaunākā albuma «Apocalyptic Love», gan iepriekš sarakstītiem, tostarp «Guns N'Roses», hitiem.

Kopš 1996.gada, kad šķīrās «Guns N'Roses» solista Aksela Rouza un pārējo oriģinālā sastāva mūziķu ceļi, Slešs aktīvi ieraksta jaunas kompozīcijas un koncertē gan dažādu grupu sastāvā («Slash's Snakepit», «Velvet Revolver»), gan atsevišķi.

Kopš 2008.gada Slešs aktīvāk koncentrējas uz solokarjeru. Debijas albums ar nosaukumu «Slash» iznāk 2010.gadā. Tā ierakstā piedalās Ozijs Osborns, Lemijs («Motorhead»), Kidroks, Igijs Pops, Fērgija («Black Eyed Peas») un vēl citas zvaigznes.

Otrs soloalbums, kas nosaukts «Apocalyptic Love», iznāca 2012. gada maijā un vienā mirklī uztraucās «Billboard» aptaujas 4.vietā. Šī albuma atbalsta tūres ietvaros 14.februārī notiks koncerts Kauņā.

  • Biļetes gan uz koncertu, gan braucienam ar autobusu pieejamas «Biļešu serviss» tīklā un «bilesuserviss.lv».
Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu