«Volkswagen» prezentē vidēja izmēra SUV konceptautomobili (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Detroitas starptautiskajā auto izstādē «Volkswagen» prezentējis savu jauno koncepta apvidus automobili «CrossBlue». Lielākais autoražotājs Eiropā pielāgoja jauno, daudzpusīgo SUV speciāli ASV un Kanādai. Ja tiks uzsākta tā ražošana, «CrossBlue» papildinās «Volkswagen» modeļu klāstu ar septiņvietīgu vidējās klases izmēra SUV automobili.

Tas ir aprīkots ar vienu no novatoriskākajām «plug-in» hibrīdu sistēmām - TDI tīrais dīzeļdzinējs + divi E-dzinēji + dubulta sajūga transmisija + «propshaft by wire» sistēma. «Volkswagen» lēš, ka četru riteņu piedziņas SUV automobiļa enerģijas patēriņš būs tikai 2,6 l/100km.

Neskatoties uz lielisko ekonomiskumu, «CrossBlue» piedāvā iespaidīgus veiktspējas rādītājus 306 zirgspēku jaudu un līdz pat 700 ņūtonmetriem griezes momentu. Šis vidēja izmēra SUV automobilis spēj uzņemt ātrumu no 0 līdz 100 km/h vien 7,5 sekundēs.

Konceptuāli «CrossBlue», kas aprīkots ar sešām atsevišķām sēdvietām, apvieno SUV automobiļu dzinēju tehnoloģijas un izskatu ar minivena plašumu. Tā komforts padara «CrossBlue» par ideālu personīgo automobili, labā pārredzamība visapkārt tam atvieglo manevrēšanu. Pateicoties ESP, četru riteņu piedziņas sistēmai un līdz pat divpadsmit gaisa drošības spilveniem, šis konceptautomobilis būs arī ļoti drošs.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu