Gorkšs līdz sezonas beigām paliks «Reading» komandā (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Latvijas izlases centra aizsargs Kaspars Gorkšs arī pēc oficiālā spēlētāju pārejas termiņa beigām pārstāvēs savu līdzšinējo Anglijas premjerlīgas klubu «Reading».

Kā zināms, 31. janvāris bija pēdējā diena, kad Eiropas futbola klubi varēja iesaistīties maiņas darījumos vai pārtraukt līgumattiecības ar pašreizējiem spēlētājiem.

Pirms oficiālā pārejas termiņa baigām vairākkārt izskanēja informācija, ka Gorkšs varētu pievienoties kādai no Anglijas otrās spēcīgākās līgas - «Championship» - komandām. Tomēr šādas prognozes nav piepildījušās, un latvietis vismaz līdz sezonas beigām pārstāvēs «Reading» kluba krāsas.

Tas gan neizslēdz iespēju, ka Gorkšs varētu mainīt savu darbavietu, jo Anglijas komandas līdz martam vēl var izīrēt savā rīcībā esošos spēlētājus citām vienībām.

Pašlaik 31 gadu vecais aizsargs pēdējā laikā zaudējis vietu Redingas kluba sastāvā un šogad nav ticis pieteikts nevienai spēlei.

Līdz spēlētāju pārejas laika beigām «Reading» vienība papildināja savu sastāvu ar četriem spēlētājiem - angļiem Niku Blekmenu un Hopi Akpanu, īru Stīvenu Kelliju un portugāli Danielu Karišo.

Anglijas premjerlīgas kopvērtējumā «Reading» ar 24 spēlēs izcīnītiem 20 punktiem atrodas 17.vietā 20 vienību konkurencē.

Divkārtējais Latvijas gada labākais futbolists Gorkšs savu karjeru Anglijā sāka «Blackpool» komandā, kurā nospēlēja no 2006. līdz 2008.gadam. Pēc tam viņš līdz 2011.gadam spēlēja QPR vienībā, bet nu otro sezonu aizvada «Reading» rindās, ar ko viņam ir trīs gadu līgums.

Šosezon Gorkšs kļuva par otro Latvijas futbolistu vēsturē, kurš guvis vārtus premjerlīgas spēlē.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu